Yritys

SeeBeauty on vuonna 2014 perustettu virolainen ripsienpidennystarvikkeiden yritys, joka on siitä lähtien toiminut myös Suomessa. Vielä silloin ripsienpidennystarvikkeita ei ollut markkinoilla läheskään niin paljon kuin nykyään ja emme tällöin monienkaan kokeilujen jälkeen löytäneet tuotteita joihin olisimme olleet täysin tyytyväisiä. Siitä heräsi idea; tuomme itse markkinoille parhaat ripsienpidennystuotteet, jotka loistavat myös hinta-laatusuhteeltaan!

See Beauty – näe kauneutta kaikkialla on mottomme ja myöskin yksi peruspilareistamme on ympäristöystävällisyys. Olimmekin ensimmäisiä brändejä markkinoilla, jotka vaihtoivat muoviset ripsirasiat kauniisiin kierrätettäviin pahvisiin ripsirasioihin ja pyrimme muutoinkin vähentämään turhan pakkausmateriaalin ja muovin käyttöä.

Laadukkaiden tuotteiden lisäksi tarjoamme kattavia ja nykyaikaisia ripsienpidennyskoulutuksia ympäri Suomen. Ihanat ja ammattitaitoiset kouluttajamme Riina, Viivi ja Marjo pitävät huolen siitä, että koulutussisällöt ovat aina ajantasalla ja että jokainen oppilas saa erinomaiset valmiudet omalle ripsiuralleen – olit sitten vasta-alkaja tai jo pidemmän aikaa alalla tyoskennellyt.

Shopping Cart