Glue Mascara

12,90  sis. alv 24%

Musta ripsiliima, joka on suunniteltu erityisesti See Beautyn Cluster -ripsien kiinnittämiseen. Pakkaus on varustettu pientä ripsiväriharjaa muistuttavalla applikaattorilla.

Saatavuus: 3 varastossa

Osasto:

Käyttö: Levitä ohut kerros liimaa puhtaille taivutetuille ripsille ripsivärin lailla ja anna kuivua hetki. (Ripsivärin käyttöä ei suositella.) Kiinnitä tekoripset pinseteillä ripsien alapuolelle, noin 1 mm vesirajasta. Aloita ulkonurkasta ja siirry sisänurkkaan päin, kunnes haluttu lopputulos on valmis (Yhteen silmään menee n. 4-5 Cluster -ripseä). Paina kevyesti ja varmista, että ripset ovat kunnolla kiinni. Ripset pysyvät n. 1-4 päivää, riippuen kuinka usein ja millä tuotteilla kasvot/ripset pestään. Vältä öljyisten tuotteiden käyttöä.

Poistaminen: Mascara Glue voidaan poistaa vedenkestävän silmämeikinpoistoaineella. Kostuta vanulappu meikinpoistoaineella, laita vanulappu ripsille ja anna vaikuttaa hetki. Irroita tekoripset varovasti. Käännä vanulappu puoliksi ja poista ripsiliima ripsistä. Ole lempeä ripsillesi.

Ainesosat: Acrylates / Ethylexyl, Acrylate Copolymer, Water, Ethanol, Carbon Black, Amp-Acrylates Copolymer, Phenoxyethanol, Citric Acid, Sorbitol, Ceteareth-25, Sodium Carbonate, Cellulose Gum, Ethylhexylglycerin

Shopping Cart