Koulutuksemme

Koulutuksemme ovat nykyaikaisia ja kattavia ja pyrimme tarjoamaan aina uusimmat tiedot ja vinkit aiheesta.

Tarjolla on peruskoulutuksia vasta-alkajille, workshoppeja sekä preppaus- ja tekniikkakoulutuksia jo alalla oleville, jotka haluavat hioa taitojaan seuraavalle tasolle.

Voit myös koota koulutuksistamme paketteja tai yksilöllisiä preppauskoulutuksia, joten kysy rohkeasti tarjousta niin suunnitellaan toiveidesi mukainen koulutus!

Koulutukset pidetään pienissä 3-4 hengen ryhmissä yksilöllisen opetuksen takaamiseksi.

Meiltä oppilas saa vahvan tietotaidon lisäksi loistavat valmiudet ripsiuralleen. Kouluttajan tuki jatkuu koulutuksen jälkeenkin ja kouluttaja on aina valmis tukemaan ja auttamaan oppilaita heitä askarruttavissa kysymyksissä.

Classic Lashes

Klassisten ripsienpidennysten peruskoulutus on kattava kahden päivän ripsienpidennyskoulutus, joka tarjoaa vankan tietotaidon lisäksi loistavan pohjan ja hyvät valmiudet ripsienpidennysuralle.

Hinta 650,00 € sis. alv 24% ja aloituspaketin, jolla pääsee hyvin alkuun.

Koulutuksen ensimmäisenä päivänä käymme läpi laajan teoriaosuuden mm: ripsien anatomiasta, erilaisista silmäsairauksista, hygieniasta ja turvallisuudesta, liimojen kemiallisesta koostumuksesta ja sen käyttäytymisestä eri olosuhteissa, allergioista, turvallisuudesta, ripsien puhdistuksesta, ripsikuiduista, efekteistä, silmienmuodoista, ripsienpidennysten huolloista ja niiden poistosta, kotihoito-ohjeista, valokuvauksesta yms.

Teoriaosuuden jälkeen harjoittelemme vaihe vaiheelta pinsettien ja kuitujen kanssa työskentelyä sekä ripsien asennusta.

Toisena koulutuspäivänä oppilas pääsee jo asentamaan ripsienpidennyksiä mallille.

Volume Basic

Kaksipäiväinen intensiivinen ja kattava volyymiripsien peruskoulutus, jossa opitaan oikeanlainen ja turvallinen volyymiripsitekniikka.

Klassisten ripsienpidennysten teko tulisi olla jo hallussa kun osallistut tähän koulutukseen.

Hinta 600,00 € sis. alv 24% ja aloituspaketin,jolla pääsee hyvin alkuun.

Koulutuksessa käsittelemme ensimmäisenä päivänä laajan teoriaosuuden mm: ripsien anatomiasta, volyymiripsien perusteeet 2-3D, oikeaoppista ja turvallista ripsien asennusta, eri silmänmuotoja – niiden analysointia ja stailausta erilaisilla efekteillä, liimojen kemiallista koostumusta ja käyttäytymistä eri olosuhteissa, eroja klassisten ja volyymien välillä, allergioita, hygieniaa ja turvallisuutta, eri miksailutyylejä, valokuvausta ja mainostamista yms.

Teoriaosuuden jälkeen harjoittelemme volyymikuitujen kanssa työskentelyä, viuhkottamista sekä viuhkojen asennusta.

Toisena päivänä ripset tehdään mallille.

Yhdistelmäkoulutus

Kolmipäiväinen ripsienpidennysten peruskoulutus, jossa opetellaan klassisten- ja volyymiripsien perusteet.

Hinta 999,00 € sis. alv 24% sekä kattavan aloituspaketin, jolla pääsee hyvin alkuun.

Tämä koulutus sopii sinulle, joka haluat kaksi kärpästä yhdellä iskulla, mutta on hyvä ymmärtää, että tämä koulutus on todella intensiivinen. Opittavaa ja sisäistettävää tulee paljon.

Koulutuspäivien rytmitys sovitaan kunkin kouluttajan ja oppilaan kanssa erikseen.

Ensimmäisenä päivänä käydää läpi klassisten ripsien laaja teoriaosuus, jonka jälkeen harjoittelemme vaihe vaiheelta pinsettien ja kuitujen kanssa työskentelyä sekä ripsien asennusta.

Toisena päivänä oppilas tekee mallille klassiset ripsienpidennykset.

Kolmantena päivänä käymme läpi volyymiripsien teoriaa, jonka jälkeen harjoittelemme volyymikuitujen kanssa työskentelyä, viuhkottamista sekä viuhkojen asennusta.

Harjoitusten jälkeen oppilas tekee mallille volyymiripset.

Volume Advance

Yksipäiväinen volyymiripsien jatkokoulutus, jossa hiotaan tekniikkaa. Koulutus sopii mainiosti esim. kertauskurssiksi.

Koulutus on intensiivisempi ja vaativampi kuin volyymiripsien peruskoulutus, joten volyymitaustaa olisi hyvä jo olla. Kuitenkin vähintään klassisten ripsienpidennysten teko täytynee olla hyvin hyppysissä.

Hinta 400,00 € sis. alv 24%.

Aluksi käymme läpi teoriaosuuden, jossa käsitellään mm. volyymitekniikoita, oikeaoppista asennusta, Russian volume 3-5D, silmänmuotojen analysointia sekä vaikeiden muotojen stailausta, vinkkejä työn nopeuttamiseksi, oikeaoppinen puhdistus, eri miksailutyylit, vinkkejä hyvän pysyvyyden saavuttamiseksi, perusasioiden kertausta, erottelutekniikkaa, liimojen tyyppejä ja koostumuksia, turvallisuutta ja allergioita, valokuvausta ja mainostamista yms.

Teoriaosuuden jälkeen harjoitellaan viuhkojen tekoa ja ripset toteutetaan mallille.

Päivä on hyvin pitkä ja intensiivinen.

Perfect Mix

Haluatko syventää ripsiosaamistasi entistä enemmän? Oletko koskaan miettinyt miten huippuammattilaiset rakentavat näyttävät ja tasaiset ripsirivistöt?

Tarjoamassamme miksailukoulutuksessa opetetaan ammattilaisten salat.

Koulutuspäivän aikana opit useamman tekniikan miksailusta mm. miten opit tekemään täydellisen ripsikaaren, miten oikeaoppisesti tehdään pituuksien vaihdot sekä miten sekoitellaan eri kaarevuuksia.

Koulutus on vaativa ja vaatii täydellistä keskittymistä, mutta antaa myös erittäin paljon.

Kaikki osaavat asentaa ripsiä, mutta haluatko sinä osata asentaa ne täydellisesti?

Miksailun avulla erottaudut ammattitaidollisesti muista ja saat työsi jäljestä valokuvauksellisempaa ja täydellisempää.

Hinta 350,00 € sis. alv 24 %.

Volyymikokemusta tulisi olla vähintään 6kk.

Päivä alkaa teoriaosuudella ja lounaan jälkeen oppilas tekee mallille ripset miksailutekniikalla.

Lash- & Brow Lift

Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminonti yhdistelmäkoulutus on yhden päivän kestävä koulutus, johon kuuluu kattava teoriaosuus, demo ja palvelun suorittaminen mallille. Lisäksi opit kulmakarvojen oikeaoppisen värjäyksen sekä muotoilun.

Hinnasto
Hinnat sisältävät 10 asiakkaan alotuspaketin, kansainvälisen todistuksen sekä alv. 24%.

  • Yhdistelmäkoulutus 450,00 €
  • Lash Lift 350,00 €
  • Brow Lift 300,00 €

Koulutusten varaus- ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen on aina sitova ja se tehdään virallisesti sähköpostitse suoraan kouluttajalle.

Sähköpostissa tulee ilmoittaa:

  • koulutus ja sen
  • ajankohta
  • laskutustiedot
  • sähköpostiosoite
  • puhelinnumero

Lasku lähetetään asiakkaalle ilmoittautumisen jälkeen tämän antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Varausmaksu on 100,00 € (vähennetään koulutuksen loppusummasta), joka on maksettava 14 vrk sisällä ilmoittautumisesta. Varausmaksua ei palauteta.

Lasku tulee olla maksettu kokonaisuudessaan ennen koulutuksen alkamispäivää.

HUOM! Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan se täytyy tehdä erikseen sähköpostilla.

Mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä lähetämme tämän jälkeen asiakkaalle 2 muistutuslaskua 14 vrk välein. Mikäli suoritusta ei muistutuksista huolimatta ole tehty siirtyy lasku perintätoimiston hoidettavaksi.

Peruutukset

Peruutukset tulee tehdä 14 vrk ennen koulutuksen alkua.

Jos peruutus tehdään alle 14 vrk ennen koulutuksen ajankohtaa perimme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutus tehdään alle 7 vrk ennen koulutuksen ajankohtaa perimme 75% koulutuksen hinnasta. Peruuttamattomista koulutuksista perimme 100% koulutuksen hinnan.

Sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan voimme sopia uuden koulutuspäivän tai palautamme koulutussumman varausmaksua lukuunottamatta.

Ulkopaikkakunnilla järjestettävistä koulutuksista veloitamme 100% koulutuksen hinnasta alle 14 vrk tulleista peruutuksista.
Kouluttajalla on oikeus siirtää tai perua koulutus jos osallistujamäärä ei tule täyteen. Kouluttajan peruessa koulutuksen myös varausmaksu palautetaan.

Kouluttajamme

Riina kouluttaja

Riina Turpeinen

Toimin See Beautyn kouluttajana Uudenmaan alueella. Ripsien parissa olen työskennellyt vuodesta 2014 lähtien ja ne veivätkin heti sydämeni mennessään. Suhtaudun työhöni valtavalla intohimolla ja innokkuudella ja uskon, että tämä välittyy myös koulutuksistani. Koulutuksia tulen järjestämään hoitolassani Monninkylässä, joka sijaitsee aivan Porvoon kupeessa. Sekä mielelläni tulen kouluttamaan myös Sinun hoitolaasi Uudellemaalle. Kouluttajana olen äärimmäisen tarkka ja vaativa, mutta kuitenkin rennolla ja kannustavalla meiningillä. Lupaan antaa aina 110% itsestäni, joten toivottavasti nähdään koulutuksissa!

Marjo Pihl

Toimin See Beautyn kouluttaja Itä-Suomen alueella. Mielelläni matkustan myös kouluttamaan muuallekin Suomeen! Olen toiminut Savonlinnassa kauneudenhoitoalan yrittäjänä vuodesta 2014 saakka, aluksi hierojana, jonka jälkeen ripsipidennysmaailma vei mukanaan. Koulutuksia on kertynyt sekä hyviä että huonoja, mutta kaikista on opittu jotain. Matkan varrella olen kouluttautunut erilaisilla lisäkoulutuksilla myös mm. Kynsiin ja microbladingiin. Koen vahvuuteni kuitenkin olevan ripsipidennysten sekä ripsienkestotaivutusten parissa.

Vuonna 2019 minua kysyttiin kouluttajaksi SeeBeautylle ja siitä matkani kouluttajana alkoi, enkä voisi olla onnellisempi hypätessäni tähän kelkkaan. Rakastan sitä että voin jakaa omaa tietotaitoani alalla aloittavien tai jo alalla toimivien tekijöiden kanssa. Minulta löytyy myös koulutuksia verkkokursseina, jos tarvitset preppausta tai muuten vain päivittää osaamistasi.

Tervetuloa koulutuksiini!

marjo
woocommerce-placeholder

Viivi Ranta-Krenkku

Shopping Cart